Zveme vás do Prahy na vánoční trhy a nový muzikál Janka Ledeckého

04.10.2011 18:30

Divadelní soubor Tyl Slaná si s předstihem dovoluje pozvat všechny milovníky vánoční nálady na prosincový autobusový zájezd za kulturou. Tentokrát bude naším cílem Praha a její vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí. Vrcholem zájezdu bude návštěva speciálního vánočního muzikálu Janka Ledeckého – Vánoční zázrak na jevišti Divadla Broadway.

Náš soubor pokračuje v započaté činnosti pořádání zájezdů na profesionální představení do Prahy, Liberce, Mladé Boleslavi a dalších velkých a oblíbených divadel. Tentokrát však neopomeneme ani nadcházející vánoční svátky a zájezd si tak prodloužíme o několik příjemných hodin strávených v kouzelné adventní atmosféře pražských vánočních trhů.

Zájezd se uskuteční v sobotu 10. prosince 2011 a čeká na vás vskutku vánoční zážitek. V 11 hodin vyjede autobus z Lomnice nad Popelkou přes Košťálov do Semil, kde zájemcům zastaví u Komerční banky. Odtud pojede do Slané, Turnova a Prahy, kde kolem 13 hodin zastavíme u Masarykova nádraží. Následujících několik hodin využijeme na oběd a prohlídku vánočních trhů na Staroměstském a Václavském náměstí, které budou jen 15 minut chůze od autobusu, který bude od půl páté otevřen pro případné uložení nakoupených věcí. Poté už bude následovat individuální odchod do Divadla Broadway, kde od 18 hodin začíná představení Janka Ledeckého - Vánoční zázrak aneb sliby se maj plnit o Vánocích. Zpět odjedeme ihned po skončení a do Semil dorazíme kolem 23 hodin.

Náš Divadelní soubor Tyl Slaná nabízí limitované množství vstupenek za 590,- Kč (zahrnuje vstupné a dopravu) pouze do středy 26. 10. 2011. Vstupenky zajednávejte a platbu domlouvejte na telefonním čísle 604308432 (Katka Schovánková).

Janek Ledecký se tímto představením opět vrací do světa muzikálové tvorby. Romantický příběh, který bude doprovázen známými Jankovými vánočními písněmi, je skutečně dojemný a nechybí v něm samozřejmě velká dávka lásky a vánoční atmosféry. V hlavní roli Tomáška vystoupí mladý talent Filip Antonio a dále pak samé známé tváře jako Linda Rybová, Filip Blažek, Martin Trnavský, Marek Vašut, Petr Kostka, Petr Štěpánek, Naďa Konvalinková, Luba Skořepová, Jana Švandová, Martin Dejdar, Aleš Háma a další.

 

Plakát ke stažení: download.pdf (314,7 kB)

 

Vyhledávání

Do odjezdu na vánoční trhy a muzikál do Prahy zbývá:

Stav tohoto zájezdu:

 ZÁJEZD VYPRODÁN 

 

Vstupenky zajednává a platbu domlouvá:

Jednatelka DS Tyl
Bc. Kateřina Schovánková
+420 604 308 432
(Po-Pá od 9 do 17 hodin)

 

Zájezd se uskuteční v případě přihlášení 40 osob. O zrušení zájezdu bychom vás informovali na této stránce. V případě zrušení zájezdu vracíme 100% přijaté platby.