Úspěšný Divadelní ples ve Slané

17.03.2013 15:20

Vážení milí, s neskrývanou radostí si náš ples dovolujeme označit za mimořádně povedený. Děkujeme všem účinkujícím, všem hostům a sponzorům. Dohromady se nás sešlo kolem 130 a my máme radost, že se naše snaha, neustále se pokoušet o udržení tradice plesů u nás ve Slané, setkala s tak příznivou odezvou.

Celým večerem hudebně i slovem provázela hudební skupina Futrál, pro kterou se jednalo o poslední akci letošní bohaté plesové sezóny. V několika předtančeních se představili Andrea Víznerová s Liborem Jägerem z jabloneckého tanečního studia Topdance a temperamentní dívčí taneční skupina The Cubes. Hosty Divadelního plesu dále pobavila soutěž o ceny, kterých si výherci mezi sebe rozdělili více než 200 a atraktivní půlnoční slosování o desítku nejvzácnějších trofejí, mezi které patřila letenka na tandemový padák, pobyty na ranči v Bystré nad Jizerou nebo v Českém ráji a vouchery na spoustu lákavých služeb a zážitků.

Samotný sobotní večer byl logicky tou nejviditelnější částí Divadelního plesu, ale nikoliv jedinou. Předcházela jí totiž spousta práce, která není na první pohled vidět, ale bez které by žádný ples určitě nebyl. A já bych předevšemi chtěl poděkovat hlavně Katce a Alešovi Schovánkovým a Jitce a Honzovi Kvardovým.

Kromě účinkujících se o pohodu a bezproblémový průběh večera starali nejen členové Divadelního souboru Tyl, ale také členové Sboru dobrovolných hasičů Slaná, kteří ovládli restauraci a pro hosty plesu si kromě nápojů všeho druhu připravili také výběr ze tří skutečně chutných minutek.

Poděkování patří také všem hostům, kteří se přišli pobavit a, jak doufáme, odcházeli s pocitem dobré zábavy a příjemně stráveného času. Rádi bychom se na všechny obrátili s tím, aby nám napsali jejich pocity, náměty na zlepšení a připomínky. Chvalte nás, haňte nás.

A protože se Divadelní ples vydařil, už si plánujeme jeho pokračování. Až se tedy rok s rokem sejde, sejdou se znovu také všichni příznivci ochotnického divadla, společenského tance a dobré zábavy.

Více než 200 fotek z plesu najdete v galerii hudební skupiny Futrál nebo na této internetové stránce.

Vyhledávání