Slánští ochotníci zahájili novou divadelní sezonu (Krkonošský deník)

01.10.2012 14:30

Divadelní soubor Tyl Slaná hned o prvním zářijovém víkendu oficiálně zahájil novou, v pořadí již čtrnáctou divadelní sezonu 2012/2013. A vzhledem k tomu, co si pro své diváky a příznivce chystá, opravdu není možné ztrácet čas.

Soubor totiž už stihl nejen první poprázdninovou zkoušku pohádkového představení Co takhle svatba, princi?, ale zároveň už začal pracovat také výbor divadelního souboru, který se sešel na svém prvním jednání v nové sezoně.

Připravují řadu akcí, i zájezd do Prahy

A na co se ještě do konce tohoto roku můžou diváci a příznivci ochotníků ze Slané těšit? Připravovány jsou nejen nové reprízy a zájezdy vlastních oblíbených a úspěšných představení, ale také další akce, například hostování výborných divadelních souborů z blízkého i vzdálenějšího okolí v divadélku ve Slané, hudební zábava nebo zájezd do Prahy na muzikál a vánoční trhy.

Bude nová hra, název je tajemství

Soubor se ale především pustí do zkoušení zbrusu nové divadelní hry, kterou by divadelníci rádi navázali na úspěch představení Přelet nad kukaččím hnízdem. Název nového představení zůstane ještě tajemstvím, ale už brzy budou všechny podrobné informace zveřejněny.

„Věříme, že naše nabídka zaujme co nejširší okruh diváků, kterým bychom chtěli nabídnout a přinášet co nejvíc kvalitních kulturních zážitků. Nejbližší reprízu pohádky si tak nenechte ujít 13. října v Turnově. Těšíme se na setkání s vámi,“ uvedl Radek Šmíd, vedoucí divadelního souboru.

Vyhledávání