Sedmá Divadelní tancovačka bude v retrostylu Vyprávěj (Naše Pojizeří)

20.02.2011 13:30

Každoroční akci Divadelní tancovačka si pro vás opět po roce připravili členové Divadelního souboru Tyl Slaná, tentokrát bude v retrostylu ze 60. tých let 20. století.

„Po loňském Čarodějnickém sletu nás letos napadlo využít módní vlny oblíbených televizních seriálů a filmů, a letošní ročník Divadelní tancovačky pojmout v úžasném retrostylu seriálu Vyprávěj a filmu Rebelové," vysvětlil Radek Šmíd, vedoucí Divadelního souboru Tyl Slaná.

Pořadatelé se tak těší na vaše módní kreace ve stylu šedesátých a sedmdesátých let. „Mrkněte se do skříní po svých rodičích a prarodičích, kde určitě najdete spoustu úžasných kostýmků a šatů s puntíky, plno pestrobarevných mini, hromady bižuterie, barevná saka a obleky a jistě i mnoho dalšího," vyzývá diváky Radek Šmíd.

Nemusíte tedy váhat a již v předstihu můžete pro sebe a své blízké začít připravovat úžasné retro přestrojení, protože Sedmá Divadelní tancovačka se nezadržitelně blíží a také letos budou nejlepší pánské a dámské kostýmy oceněny!

Připravena je i bohatá tombola a stylový retro bar. O hudební doprovod se postará oblíbená skupina MK Faktor ze Semil. Pořadatelé se na vás těší v sobotu 26. března 2011 od 20 hodin v Kulturním domě ve Slané.

Vyhledávání