Repríza divadelní komedie ve Slané (Slánský list)

05.05.2014 11:59

Divadelní soubor Tyl Slaná si všechny své přátele a příznivce dovoluje pozvat na reprízu divadelní komedie „Když se zhasne“ v podání našeho slánského souboru. Představení se uskuteční v sobotu 17. května 2014 od 19:30 hod. v Kulturním domě ve Slané. Vstupné je 50/25,- Kč a k dispozici bude také příjemné posezení a občerstvení.

Ať už tedy patříte k těm, kteří toto představení ještě neměli možnost shlédnout, nebo pokud patříte mezi více než 560 diváků, kteří už tuto výbornou divadelní komedii viděli, ale chtěli byste se znovu výtečně pobavit, ochotníci ze Slané si pro vás připravili další reprízu. A zastávkou na jejich zájezdové „šňůře“ se tentokrát opět stane domovská scéna souboru, kterou je Kulturní dům ve Slané u Semil.

Odehráním této reprízy chce soubor nejen vyhovět častým dotazům a přáním svých příznivců, ale zároveň se tak chce připojit k celorepublikové iniciativě „Týden uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby“, v rámci které se ve dnech 17. - 25. května 2014 po celé republice uskuteční více než 160 kulturních akcí. Znovu vás tedy zveme na představení této komedie, o které se veřejně mluví jako o jedné z těch nejlepších, jaké jsou v současné české komediální dramatice k vidění, a které se kromě našeho představení v Čechách dočkali také diváci na Slovensku a v Polsku.

Ve hře účinkují Lucie Špicarová, Marek Ministr, Jana Bačová a Radek Šmíd, který se zároveň ujal režie tohoto nejnovějšího představení našeho souboru. Nejaktuálnější informace o tomto představení, obrázky, ukázky a přehled dalších zájezdů a štací můžete najít na internetové stránce www.kdyzsezhasne.cz. Těšíme se na vás v hledišti našeho slánského divadélka, přijďte pobejt!

Vyhledávání