První ples má kladnou odezvu (Krkonošský deník)

19.03.2013 07:47

Slaná u Semil - Letošní první Divadelní ples, který se v obci konal v sobotu, měl úspěch.

„S neskrývanou radostí si náš ples dovolujeme označit za mimořádně povedený. Děkujeme všem účinkujícím, všem hostům a sponzorům. Dohromady se nás sešlo kolem 130 a my máme radost, že se naše snaha, neustále se pokoušet o udržení tradice plesů u nás ve Slané, setkala s tak příznivou odezvou," řekl Radek Šmíd, vedoucí pořádajícího Divadelního souboru Tyl Slaná.

Celým večerem hudebně i slovem provázela hudební skupina Futrál, pro kterou šlo o poslední akci letošní bohaté plesové sezóny.

V několika předtančeních se představili Andrea Víznerová s Liborem Jägerem z jabloneckého tanečního studia Topdance a temperamentní dívčí taneční skupina The Cubes. Hosty Divadelního plesu dále pobavila soutěž o ceny, kterých si výherci mezi sebe rozdělili více než 200 a atraktivní půlnoční slosování o desítku nejvzácnějších trofejí, mezi které patřila letenka na tandemový padák, pobyty na ranči v Bystré nad Jizerou nebo v Českém ráji a vouchery na spoustu lákavých služeb a zážitků. Kromě účinkujících se o pohodu a bezproblémový průběh večera starali nejen členové Divadelního souboru Tyl, ale také Sboru dobrovolných hasičů Slaná, kteří ovládli restauraci a pro hosty plesu si kromě nápojů všeho druhu připravili také výběr ze tří skutečně chutných minutek.

 

Vyhledávání