Nudíte se doma? Připojte se k on-line divadelní zkoušce

27.03.2020 17:48

Ahoj diváci, herci - zkrátka divadelníci!

Pojďte se sejít a stát se, každý u svého počítače, postavou divadelní hry! Představíme si, že jsme herci v divadle a sešli jsme se na první čtené zkoušce - to herci jen sedí u stolu a čtou si scénář, každý za svou postavu. Název hry vybereme podle počtu zájemců - máme hry pro dva herce i pro velké skupiny herců. Aktuální situace nahání hrůzu, a tak je třeba tahat za jeden provaz. Měli byste zájem spojit se s námi a podílet se na on-line čtené zkoušce? Dostanete tak jedinečnou možnost vyzkoušet si hrát divadlo z pohodlí vašeho domova! Mohla by to být docela zábava a nezvyklý zážitek pro vás i pro nás! Staňte se třeba jen na jeden večer hercem a členem našeho divadla!

 

Jak se přihlásit?

Zájemci, hlaste se na e-mail dstyl@seznam.cz do konce března. Napište také, který den v týdnu a v jaký čas by se vám zkouška hodila. I podle toho určíme vybrané zájemce, které na zkoušku pozveme. Nebojte, pokusíme se vyhovět všem a případně pořádat více zkoušek, v různé termíny a s různými lidmi.

 

Jak se připojit a stát se součástí čtené zkoušky?

Kdo ještě nemáte, ze stránky www.skype.com si stáhněte a nainstalujte aplikaci do svého zařízení (chytrý mobilní telefon nebo počítač s kamerou a mikrofonem). Registrovat se nikde nemusíte, stačí jen, když v domluvenou dobu kliknete na odkaz, který obdržíte spolu s informací o termínu na e-mail, ze kterého jste se přihlásili. A to je vše.

Těším se, společně to zvládneme!

 

Radek Šmíd

principál DS Tyl Slaná

A kdo ví? Třeba si zahrajete i s některými členy našeho souboru.

Vyhledávání