Na přehlídku do Lomnice nad Popelkou

25.02.2018 11:14

Vážení přátelé, tentokrát bychom se s Vámi chtěli podělit o jeden z dalších významných milníků v dějinách našeho souboru! Poprvé od znovuobnovení činnosti v roce 2000 se totiž zúčastníme Krajské přehlídky ochotnického divadla Jizerské oblasti v Lomnici nad Popelkou. Těšili jsme se na tuto chvíli celých 18 let a tak si to letos pěkně užijeme. Těšíme se na diváky a spoustu kamarádů z ostatních divadelních souborů z oblasti i mimo ni. Už v pátek 2. března od půl páté odpoledne.

Ale jak to tak chodí, v životě to obvykle bývá něco za něco. A je-li na jedné straně něco hezkého a veselého, jako účast na lomnické přehlídce, na druhé straně je to vykoupeno něčím o poznání méně veselým. A tím je odchod jedné členky naší herecké party na představení Účel světí prostředky, Míši Háskové, která se rozhodla už s námi dále nepokračovat a na přehlídce v Lomnici se tak se světem divadla pro tuto chvíli rozloučí. Co dodat? Lepší zakončení své životní etapy spojené s divadlem si vybrat nemohla! A tak, kdo chcete Míšu v její roli Lízy Bradley ještě vidět, budete mít opravdu poslední příležitost.

Představení Účel světí prostředky ale nekončí - právě naopak! Před sebou máme maratón jarních zájezdů, které zakončíme začátkem léta na venkovní scéně pod širým nebem, stejně jako jsme minulý rok hráli pod otevřenou oblohou na hradě Pecka. Tak se nechte překvapit. V roli Lízy Bradley bude vystupovat nová posila našeho týmu, Iva Lhotová. O tom si ale více řekneme někdy příště.

Teď vás tedy ještě jednou zveme na reprízu našeho představení Účel světí prostředky, která se odehraje během Krajské přehlídky ochotnického divadla Jizerské oblasti v Lomnici nad Popelkou, v pátek 2. března 2018 od 16:30 hodin v Tylově divadle. Těšíme se na Vás, přijďte nás podpořit - naposledy v původní sestavě...

Martina Kynčl Wittmayerová, Michaela Hásková, Marie Farská

Vyhledávání