Pozvánka na promítání filmu Postřižiny

03.11.2015 09:33

... aneb Netradiční pozvánka do netradičního kina. Tentokrát jsme si totiž připravili něco nejen pro příznivce divadla, ale také pro opravdové filmové "fajnšmekry"...

Rozhodli jsme se zavzpomínat na dobu, kdy i ve Slané fungovalo obecní kino a pro všechny milovníky starých dobrých českých filmů jsme připravili filmové představení populární československé poetické komedie režiséra Jiřího Menzela z roku 1983 - Postřižiny.

V sobotu 14. listopadu 2015 vás od 20 hodin zveme do sálu Kulturního domu ve Slané, který se na tento večer promění v netypický kinosál, kde si u stolečku, u sklenky dobrého vína a u sklenice studeného pěnivého moku budete moci vychutnat nejen něco dobrého k snědku, ale také oblíbenou filmovou komedii!

Pomocí plátna a klasické dobové filmové promítačky, bez moderního DVD a dataprojektoru, se tu můžete setkat s mozaikou humorně laděných událostí, s manželi Francinem a Mayrškou, správní radou pivovaru, doktorem Gruntorádem, svérázným Pepinem, kominickým mistrem Giorgim, holičem Dóďou a řadou dalších svérázných postaviček.

Začátek ve 20 hodin, začátek promítání dle světelných podmínek za okny. Vstupné 50 (25),- Kč, občerstvení zajištěno, konzumace povolena u mnoha stolečků přímo v sále.

Hrají: Magda Vášáryová, Jiří Schmitzer, Jaromír Hanzlík, Rudolf Hrušínský, Petr Čepek, Oldřich Vlach, František Řehák, Miloslav Štibich, Alois Liškutín, Pavel Vondruška, Rudolf Hrušínský ml., Oldřich Vízner, Miroslav Donutil, Josef Vondráček, Jaroslav Vozáb, Zdeněk Podskalský st., Václav Kotva, Zdeněk Kozák st., Pavel Wuršer, Josef Otoupal, Jan Hraběta, Jaroslava Kretschmerová, Jiří Kodeš, Václav Knop, Alexej Okuněv, Rudolf Stärz, Tomáš Töpfer, Ivan Rajmont, Jaroslav Tomsa, Rudolf Serina, Hana Forejtová, Ladislav Lahoda, Miroslav Lahoda

Srdečně zveme a těšíme se na vaši návštěvu!

Vyhledávání