Pokyny pro sobotní zájezd do Prahy

06.12.2011 12:18

Vážení účastníci zájezdu, nastal nám čas Adventu a s ním se také přiblížil termín našeho zájezdu do Prahy na vánoční trhy a speciální vánoční muzikál Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích od Janka Ledeckého, kterým je sobota 10. prosince 2011. V tomto článku bychom vás chtěli seznámit s bližšími informacemi o průběhu sobotního dne. Nejprve k časům a místům nástupů do autobusu:

 

Obec / město: Čas zastavení autobusu: Místo nástupu:
Lomnice nad Popelkou 10:30 hod Autobusové nádraží
Košťálov 10:45 hod Zastávka u Sokolovny
Semily 11:00 hod Přechod pod Komerční bankou
Slaná 11:15 hod Kulturní dům
Turnov 11:45 hod Vedle bývalých jatek

 

Potvrďte místo nástupu Katce Schovánkové (tel. 604308432), ať vás pak někde nehledáme. A na svých nástupních místech buďte, prosíme, včas. Vstupenky na muzikál jsou pro vás připraveny, dostanete je v autobuse. Následovat bude přejezd do Prahy, kde nám autobus zastaví kolem 13 hodin. Přesné místo upřesníme až v průběhu cesty, samozřejmostí bude nějaké místo nejblíž centru (předpokládáme ÚAN Florenc).

Ze stanoviště autobusu je to jen kousek do centra, konkrétně na Náměstí Republiky, kde najdete rozsáhlé nákupní středisko Palladium, které můžete využít k vánočním nákupům. Z Náměstí Republiky se uličkami a přes Ovocný trh dostanete na Václavské náměstí, odtud opět dalšími uličkami na Staroměstské náměstí, kde jsou hlavní vánoční trhy s velkým vánočním stromem, který je tento rok vyzdoben přímo královsky! Níže najdete orientační plánky. Autobus pro vás bude znovu otevřen v době mezi 16:30 až 17 hodin, abyste si zde mohli odložit případné vánoční nákupy. Opravdu se snažte tuto dobu dodržet, ať nemusíte vláčet nákupy do divadla.

Po odložení nakoupených dárků doporučuji přesun do divadla Broadway, které se nachází v ulici Na Příkopech, kde od 18 hodin začíná muzikál. Odjezd je plánovaný ihned po skončení, kolem 21 hodin, proto, prosíme, se nikde nezapomeňte, ať na vás nemusíme čekat.

Věříme, že se vám čas strávený ve vánoční Praze bude líbit a už teď se těšíme na shledání s vámi se všemi.

Orientační plánky:

/album/orientacni-planky/praha1-jpg/
/album/orientacni-planky/praha2-jpg/

Vyhledávání

akce klubu diváků

06.09.2011 10:13

Zájezd na Román pro ženy zrušen

Z důvodu neobsazení minimálního množství účastníků zájezdu na divadelní představení Román pro ženy se tento zájezd ruší. Zájemcům s již zakoupeným lístkem budou peníze vráceny v místě, kde si lístky koupili. Divadelní soubor Tyl Slaná tímto slibuje, že si pro vás i v budoucnu připraví další...
23.06.2011 12:50

Zájezd do Švandova divadla na Smíchově

Divadelní soubor Tyl Slaná a Švandovo divadlo si vás dovolují pozvat na divadelní zpracování románu Michala Viewegha "Román pro ženy". Jedná se o autobusový zájezd do pražského Švandova divadla na Smíchově. V hlavních rolích této zbrusu nové komedie excelují Jiří Langmajer, Ljuba Krbová, Markéta...