Pohádkové loučení s prázdninami

15.08.2016 11:28

Poslední víkend tohoto měsíce, konkrétně sobota 27. srpna, bude opět patřit slánskému Loučení s prázdninami. Akci pořádá Sbor dobrovolných hasičů Slaná s pomocí našeho Divadelního souboru Tyl.

Na děti bude i letos čekat zábavný program složený z mnoha soutěžních disciplín, mezi které patří například hody míčků na terč, malování křídou na zeď nebo dětský kriket. Chybět nebude ani tradiční přetahovaná dětí proti hasičům a i mezi dospělými velmi oblíbená vzduchovková střelnice. Také letos budou děti u každé disciplíny potkávat postavičky inspirované pohádkovými představeními nejen našeho divadelního souboru. Děti se mohou opět těšit na stánek, kde si budou moci nechat namalovat pěkný obrázek na obličej a pestrobarevně obarvit své vlásky. Pro děti i dospělé pak bude rovněž připraveno bohaté a chutné občerstvení a široká škála nápojů.

Akce se koná v areálu sportovního hřiště, které najdete pod prodejnou obkladů Studio Kandy ve Slané, kde bude možné také zaparkovat. Začátek je naplánován na 14 hodin a vstupné je dobrovolné. Přijďte pobejt, těší se na vás pořadatelé a kamarádi z pohádek.

Vyhledávání