Poděkování Semilanům a pozvánka na následující víkendové akce

11.04.2012 08:38

Vážení přátelé, ze všeho nejdřív bychom chtěli poděkovat za úžasnou atmosféru, kterou pro nás připravili návštěvníci našeho pátečního představení Přelet nad kukaččím hnízdem v Semilech. Květiny, které zaplavily oba hlavní představitele, jsou snad důkazem toho, že se  představení líbilo. Moc nás také potěšila i návštěva pana Mgr. Jana Farského, starosty města Semily a poslance PS PČR, který si ve svém jistě přeplněném kalendáři udělal na naše představení čas. Ještě jednou děkujeme a věříme, že se do semilského KC Golf někdy v budoucnu opět vrátíme.

Ale protože čas letí jako splašený, je před námi další víkend, na který jsme si pro vás připravili hned dvě divadelní akce. Obě se uskuteční v sobotu 14. dubna 2012 a na obě vás co nejsrdečněji zveme. Další zajézdové představení s pohádkou Co takhle svatba, princi? se totiž uskuteční v Bystré nad Jizerou. Opět tedy věříme, že dorazí nejen spousta dětí, pro které je tato pohádka hlavně určena, ale také jejich rodiče i prarodiče. Je to opravdu úžasná příležitost vidět skutečné pohádkové divadlo se vším co k němu patří. Přijďte pobejt, těšíme se na vás 14.4.2012 od 15 hodin v Kulturním domě Bystrá nad Jizerou.

Druhou akcí je hostující Divadelní soubor Jirásek z Rokytnice nad Jizerou, který zavítá do našeho divadélka ve Slané s představením Moje žena se zbláznila. Letos se jedná o první hostující představení a my doufáme a věříme, že dorazí tolik diváků, aby se našim hostům pěkně hrálo. Odměnou divákům bude čas strávený sledováním této úspěšné situační a konverzační komedie. Srdečně vás zveme a těšíme se na vás v sobotu 14.4.2012 od 19 hodin v Kulturním domě Slaná u Semil.

 

Další podařené snímky od Lukáše Kmínka si můžete prohlédnout zde

Vyhledávání