PEPE z Kopce se ve Slané líbil (Slánský list)

01.12.2012 11:30

Sobotní představení divadelního souboru PODIO ze Semil nazvané „PEPE z Kopce“ si také ve Slané našlo své příznivce.

Do příjemně vyhřátého a útulného sálu slánského kulturního domu sice přilákalo jen necelou padesátku diváků, ti se však výborně bavili. Ještě před začátkem představení bylo možné se občerstvit v přilehlé restauraci a úderem sedmé hodiny, po třech zazvoněních, se mohlo začít hrát.

Představení mělo svižný průběh, který opravdu nenudil a na mnoha místech v divácích vyvolával doslova záchvaty smíchu. Ke spokojenosti pomohla také nápaditá scéna a hudba, která byla příjemná a všem tak nějak důvěrně známá. Diváci odcházeli spokojení a to bylo přáním a cílem nejen účinkujících, ale také pořadatelů.

„Po představení jsme ještě krátkou chvilku všichni společně poseděli v divadelním zákulisí a zástupci souboru PODIO ocenili zdejší milé publikum a jejich vřelé přijetí. Doufáme, že v budoucnu u nás tuhle partu bezva lidí znovu přivítáme,“ dodal Radek Šmíd, vedoucí souboru DS Tyl ze Slané, které bylo pořadatelem tohoto představení. Ve fotogalerii na internetových stránkách www.dstyl.cz se můžete podívat na několik obrázků z tohoto večera.

Vyhledávání