Ohlédnutí za premiérou a pozvánka na první reprízu

06.01.2014 12:44

Vážení diváci, přátelé a příznivci našeho souboru, rádi bychom se ještě jednou ohlédli za uplynulou vánoční premiérou našeho představení Když se zhasne.

Pro nás se nejednalo pouze o završení příprav a zkoušení, které trvalo celý rok, ale rovněž jsme byli zvědaví, jestli na nás naši diváci ještě nezapomněli, protože poslední předchozí premiéru jsme měli už dost dávno, na konci roku 2011. A moc nás potěšilo, že i po dvou letech si k nám diváci cestu našli, a to v počtu více než hojném. Za tuto vaši věrnost bychom vám chtěli ještě jednou moc a moc poděkovat a jako vzpomínku na tento premiérový večer nabídnou fotogalerii a krátké video na konci tohoto článku.

Premiéru, a vše, co probíhalo kolem ní, prožívali nejen účinkující, jejichž dojmy si můžete přečíst v několika rozhovorech, ale také ostatní členové našeho souboru, kteří se tentokrát na jevišti neobjevili. Moc nás potěšil třeba Vlastimil Krejčí, který nás navštívil v šatně před začátkem vystoupení, a který nás ujistil, že trému prožíval celý den s námi - díky, Vlastíku, ta naše byla o to menší. Radost nám udělali i režiséři Martin Bašek a Laďka Machová, kteří naše vystoupení nejen pochválili, ale také nabídli několik nových a dobrých rad a připomínek. Potěšili nás také ostatní kolegové ochotníci nejen z našeho souboru, ale také například z Desné, Tanvaldu, Jilemnice, Lučan, Hodkovic a dalších souborů, kteří naši premiéru navštívili a po představení nám přišli popřát. A samozřejmě děkujeme také divákům, kteří nás pochválili buď osobně nebo prostřednictvím vzkazů na internetu nebo přes telefon.

V neposlední řadě děkujeme také autorům tohoto představení, kterým naše premiéra neunikla a poslali nám moc hezké přání:

“Velká gratulace, ať se vám povede rozveselit co nejvíce diváků a ať vás to baví hrát. Zdravíme nejen Imeldu, Artura, Trevora a Ninu, ale také všechny, kteří se na vaší inscenaci podíleli.” Michale Doleželová a Roman Vencl

Nyní je čas jít dál. Ještě během tohoto týdne oslovíme s nabídkou na odehrání některé z repríz všechny pořadatele, se kterými jsme spolupracovali na uvádění našich předchozích divadelních her, ale také ty pořadatele, se kterými jsme byli v kontaktu v předchozích 15 letech, ale z nějakých důvodů se naše spolupráce v posledních letech nějak vytratila. A rádi bychom poznali také nové pořadatele, kteří náš soubor do dnešních dnů ještě neznali. Zkrátka se budeme pokoušet odehrát co nejvíc repríz, protože věříme, že touto hrou můžeme potěšit a pobavit opravdu veliké množství diváků. A o to nám jde především.

Na první reprízu představení Když se zhasne vás zveme už v sobotu 18. ledna 2014 od 18 hodin do kina v Kruhu u Jilemnice!

“Chtěla bych Vám moc poděkovat za zpříjemnění pozdějšího odpoledne! Divadelní představení bylo naprosto super! Ještě jednou díky a držím pallce a přeji mnoho štěstí a úspěchů v dalších představeních.” Lucka

“Díky za krásné představení, po dlouhé době jsem se od srdce zasmála. A taky super bylo, že po dlouhé době jsem byla v sále, kde bylo krásně teplíčko.” Hanka

“Božíí!” Vendulka

“Super, moc se vám to povedlo. Děkujeme za super večer.” Radka

“Byli jsme nadšeni! Fakt úžasný, výborný, skvělý! A pan Ministr? Ano, kandidát na ministra kultúry!” Daniel

“Není co dodat, jedno balení kapesníků na uslzené oči od smíchu prostě nestačí.” Jana

“Bylo to úžasné, moc se vám to povedlo.” Kačenka

“Byli jste opravdu super. Moc krásný, dlouho jsem se tak nezasmála” Jana

“Bylo to skvělé, díky za super zábavný večer.” Tomáš

Vyhledávání