Nabídka spolupráce pro pořadatele

17.03.2010 09:21

Vážení přátelé. Divadelní soubor Tyl Slaná uvedl v dubnu 2009 premiéru nového divadelního představení velmi veselé komedie autora Pavla Němce nazvanou Amant. Nyní si tedy dovolujeme se na vás obrátit s nabídkou, že velice rádi zahrajeme i pro vás, projevíte-li o to zájem. Je totiž tradičním zvykem našeho souboru, že s každou nově nastudovanou hrou jezdíme i po okolních městech a obcích. Jste-li tedy přímo pořadatelem těchto kulturních akcí ve vašem regionu, či snad víte o někom, kdo má kulturní záležitosti na starosti, zvažte tuto naši nabídku:

Jménem Divadelního souboru Tyl Slaná si Vás dovolujeme oslovit s nabídkou uspořádání zájezdového divadelního představení ve vaší obci. Pokud máte prostory vhodné k pořádání takové akce (divadlo, kulturní dům, sokolovna, ap.), rádi k vám přijedeme a zahrajeme pro vás. Pokud projevíte o naši nabídku zájem, detailnější informace o technických a administrativních záležitostech a podrobnější informace o nabízeném představení už bychom domluvili osobně, případně po telefonu. Náš soubor provozuje svou činnost nepřetržitě již více než deset let a tak vám v této oblasti můžeme zaručit solidní a téměř profesionální jednání a bohaté zkušenosti. Více informací o našem souboru najdete na těchto našich internetových stránkách www.dstyl.cz. Pokud budete vážně uvažovat o naší nabídce, rozmyslete si prosím také termín, ve kterém bychom k vám měli přijet. V této souvislosti pouze znovu připomínám, že jsme soubor ochotnický a proto můžeme být k dispozici pouze v pátek (večer), sobotu (odpoledne a večer) a v neděli (odpoledne).

Velice děkujeme za čas, který jste této nabídce věnovali. Věřte v naši poctivou snahu o podporu kulturního života. Kontaktní informace na vedoucí členy našeho souboru, na které se můžete s důverou obrátit, najdete zde.

Vyhledávání