Nabídka Mikulášské družiny pro rodiče ze Slané

30.11.2016 10:25

Milí slánští rodiče. Rádi bychom nejen vám oznámili, vlastně je to taková malá připomínka, že náš divadelní soubor nepůsobí v naší obci jen jako spolek, který si pro vás každoročně na svém jevišti a ve svém divadelním prostředí připravuje několikeré divadelní představení a další oblíbené kulturní akce, ale také jako spolek, který chce působit jako nositel kulturních tradic přímo do vašich domovů.

Proto bychom vám chtěli nabídnout návštěvu Mikulášské družiny na pondělní podvečer dne 5.12.2016. Chcete-li tedy svým ratolestem připravit hezký a tradiční vánoční zážitek - návštěvu Mikuláše, anděla a čertů - stačí do konce listopadu kontaktovat Katku Schovánkovou na číslo 774183375, která s vámi domluví vše potřebné.

Už dopředu doporučujeme, abyste si pro naši družinu připravili nejen nadílku pro vaše drahoušky, kterou jim potom Mikuláš předá, ale bude dobré mít připravený také lístek s krátkým popisem toho, čeho by se vaše děti měli v nadcházejícím roce vyvarovat - něco jako "knihu hříchů", protože Mikuláš a čerti pak budou moci na dotyčného lumpíka mnohem lépe zapůsobit...

Vyhledávání