Komedie Vinnetou zamíří do Vesce pod Kozákovem

18.04.2023 20:47

Vážení a milí příznivci, dámy a pánové, kluci & holky! Již tuto sobotu 22. dubna 2023 se s divadelním představením Vinnetou vypravíme do Vesce (Mírová pod Kozákovem). Jedná se na nějakou dobu o poslední štaci s tímto divadelním představením... Začátek představení je v 18:30 hodin a vstupenky budou k dostání přímo před představením. Srdečně vás zveme (video zde), přijďte podpořit pořadatele, a doufáme, že spolu s námi prožijete příjemný a zábavný večer!

Ve hře účinkují Tomáš Novotný, Lukáš Kmínek, Kateřina Schovánková, Stanislav Bittengl, Martina Wittmayerová, Ludvík Vlček, Petr Bažant, Daniel Schovánek, Radek Šmíd a Antonín Hoffmann. V roli Bancrofta se naposledy představí Petr Haken, kterému vděčíme za to, že se zimní a jarní reprízy mohly uskutečnit, neboť zaskočil za našeho Jirku Barvínského. Text sledují Helena Šlaisová a Jaroslava Šípková. Techniku zajišťují Ondřej a Lukáš Kvardovi. Režii má Radek Šmíd.

Věříme, že do sokolovny ve Vesci přijde divadelníky ze Slané podpořit co nejvíce diváků. Odměnou jim bude komedie, která vedle spousty zábavy nepostrádá ani napětí, romantiku a jedinečné jezdecké scény! Představení Vinnetou si potom bere letní dovolenou a vrátíme se až po prázdninách, v září...

Scéna z představení Vinnetou v podání DS Tyl Slaná

Vyhledávání