Komedie Natěrač pobaví diváky ve Slané

01.09.2020 10:56

V sobotu 19. září 2020 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které od půl osmé večer čeká představení Natěrač. Jedná se skvělou komedii britského autora Donalda Churchilla v podání Divadelního spolku Vojan Desná – Mladá haluz.

Divadelníci z Desné si pod vedením režisérky Vlaďky Koďouskové připravili bláznivou komedii o tom, jak neúspěšný herec, živící se momentálně jako malíř pokojů, získá nečekaně svou životní roli... Natěrač je titulem britského dramatika Donalda Churchilla, který je autorem tzv. „čistých komedií“, které si kladou jediný cíl – pobavit a rozesmát diváka. A umí to dokonale!

„Věříme, že do slánského kulturního domu přijde divadelníky z Desné podpořit co nejvíce diváků. Odměnou jim bude skvělá komedie, se kterou se soubor z Desné účastnil i letošní přehlídky Jiráskův Hronov, která je jakýmsi Mistrovstvím České republiky mezi ochotnickými soubory," zve na představení principál pořádajícího Divadelního souboru Tyl Slaná Radek Šmíd.

Komedie Natěrač je českému publiku dobře známá. V devadesátých letech Natěrače nezapomenutelným způsobem ztvárnil například Josef Dvořák. Ještě větší popularitu získala inscenace s Janou Paulovou a Pavlem Zedníčkem. S diváckým ohlasem se setkalo i televizní zpracování s Janem Budařem a Jitkou Čvančarovou.

V Natěračovi se rozvíjí situace klasického milostného trojúhelníku. Hlavní hrdinka je nucena čelit pomstě zhrzené manželky svého milence. Jakým způsobem této pomstě dokáže vzdorovat a jakou roli v tom sehraje náhodně přítomný natěrač? To se dozvíte v Kulturním domě ve Slané u Semil už v sobotu 19. září 2020 od 19:30 hodin. Vstupné 70 a 30 Kč, občerstvení bude zajištěno v přilehlé restauraci. Vstupenky je možné rezervovat na internetové stránce www.dstyl.cz.

Vyhledávání

plakát

Tato fotogalerie je prázdná.