Hledáme dětské herce

18.04.2015 17:53

Do svých řad hledáme nadšené dětské hrce! V rámci příprav nového divadelního představení - pohádky pro děti, hledáme dětské herce od minimálního věku 7 let. Hledáme zejména ty holky a kluky, kteří sami mají zájem hrát divadlo, a kteří mají ochotné rodiče, kteří budou mít čas děti v tomto směru podporovat, tzn. vozit na zkoušky do Slané až 2x týdně, případně i na představení po okolí.

V neděli 24. května 2015 od 15 hodin se uskuteční "KONKURZ" na sále kulturního domu (Slaná č.p. 94). Není to konkurz ve smyslu, v jakém ho znáte, spíše si děti otipujeme, abychom jim mohli přidělit role, dle jejich možností a rozdat scénáře, aby mohly přes léto pilovat text. Zkoušky by se rozběhly od září 2015. Premiéra se uskuteční klasicky 26. prosince, takže i s tímto je třeba počítat při plánování vánočních návštěv. Prosíme děti, které se vypraví na náš konkurz, aby si připravily krátkou básničku, písničku nebo scénku, aby odhodily veškerý stud a ukázaly co v nich je. Nikdo je neukousne.

Na shledání s dětmi i jejich rodiči se těší Katka Schovánková z DS Tyl Slaná. Prosíme, sdílejte tento text také mezi známými. Děkujeme a těšíme se na shledanou v neděli 24. května 2015 od 15 hodin.

Vyhledávání