Erotická groteska ve Slané

27.01.2017 10:33

V sobotu 11. února 2017 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které od půl osmé večer čeká představení Muž sedmi sester. Jedná se o divadelní (erotickou) grotesku podle stejnojmenné novely Jaroslava Havlíčka. Představení uvidíte v podání Divadelního spolku J. K. Tyl z Lomnice nad Popelkou.

Čtyři znudění mladíci Emil Škvor, Hrabě, Doktor a Macho se rádi baví na svůj účet, to je ale brzy omrzí a vymyslí si novou zábavu. Škvor se rozhodne svést sedm sester Kostkových, členek příšerné dívčí kapely, kterou vede jejich bláznivá matka. Škvorovi kamarádi přítele v jeho plánu podpoří a slíbí, že mu budou plně k dispozici.

„Čtveřice kamarádů vymýšlí plán, co na kterou sestru zabere, aby se do toho Škvor mohl pustit. A tak diváci na jevišti uvidí spoustu bizarních scén a o slzy smíchu nebude nouze,“ zve na představení Radek Šmíd, vedoucí pořádajícího Divadelního souboru Tyl Slaná.

Jak překonat zábrany staré panny, svést skoro jeptišku, okouzlit filosofku i vegetariánku a nenechat se pozřít nenasytnou smyslnicí? Jak se stát sedminásobným otcem během jednoho týdne? Když tohle dokáže, stane se králem party, králem světa! Prohra se neodpouští!

„Zajímá vás, jestli Škvor uspěje, stane se tak králem party a získá obdiv svých kamarádů? Pak neváhejte a zakupte si lístky na Muže sedmi sester k nám do Slané. A dámám v hledišti doporučuji voděodolnou řasenku, aby se nebály, že domů půjdou jako panda před smrtí.“

Představení se uskuteční v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 11. února 2017 od 19:30 hodin. Vstupné 70 a 30 Kč, občerstvení bude zajištěno v přilehlé restauraci.

Vyhledávání

Plakát

Tato fotogalerie je prázdná.