Divadelní svátky 2012 ve Slané

03.12.2012 12:18

Na závěr letošního roku jsme si pro naše příznivce připravili jedno skutečně neobvyklé představení hry Přelet nad kukaččím hnízdem!

V tomto roce jsme odjezdili šest zájezdů s představením Přelet nad kukaččím hnízdem. Každého z nás na jevišti během hraní napadla spousta různých vtípků a hlášek, které se ale do vážného představení samozřejmě nehodí. Myslíme si, že teď jejich chvíle nastala. A proč jsme se rozhodli ponechat pouze symbolické a dobrovolné vstupné? Protože půjde o čistou improvizaci, nic nebudeme zkoušet předem. A tak třeba ani netušíme, jestli představení bude trvat tři hodiny nebo jen hodinu. Každopádně můžeme ujistit, že kdo přijde, tak nebude litovat a královsky se pobaví. Speciální silvestrovské uvedení představení Přelet nad kukaččím hnízdem začíná v pátek 28. 12. 2012 v 18 hodin v KD Slaná u Semil.

Srdečně vás zveme k nám do divadélka ve Slané, kde tak budeme mít možnost společně strávit hezké svátky i příchod nového roku 2013. Jménem všech členů našeho souboru chci také moc poděkovat za přízeň v letošním roce a do toho nového roku 2013 chceme všem našim příznivcům popřát hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a co nejvíc času stráveného v našem divadle.

 

Vyhledávání

 facebook

Přidej se a sdílej a pozvi také své přátele...