Detektivní komedie Podivná závěť ve Slané

13.01.2014 20:18

V sobotu 8. února 2014 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které od 19:30 hodin čeká představení Podivná závěť. Jedná se o detektivní komedii Normana Robbinse v podání Lučanského divadelního spolku.

Lučanský Spolek Divadelní si pod vedením režisérky Jany Kouřilové připravil vražednou kombinaci konverzační komedie s detektivkou a horrorem, kterou zdobí nejen nadšené reakce publika, ale také vítězství z divadelní přehlídky v Josefově Dole a účast na národní přehlídce ve Vysokém nad Jizerou. Věříme, že také do slánského kulturního domu přijde divadelníky z Lučan podpořit co nejvíce spokojených diváků. Odměnou jim bude divadelní komedie, při které se nejen dobře pobaví, ale při které občas i příjemně zamrazí v zádech. Vždyť koho by nepotěšila detektivní komedie odehrávající se v kulisách starobylého domu zahaleného v mlze, rozlehlé zahrady s podivným záhonem růží a hrobky se zapečetěnou rakví...

Napětí, hrůzná odhalení a hlavně neotřelý humor! Toho všeho se dočkáte v Kulturním domě ve Slané u Semil už 8. února 2014 od 19:30 hodin.

Vstupné 50/25,- Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Připojit se a sdílet a pozvat také své kamarády, přátele a známé můžete na našem facebooku

Vyhledávání

Fotografie z představení

Tato fotogalerie je prázdná.