Derniéra komedie Účel světí prostředky

01.11.2018 08:00

Divadelní soubor Tyl Slaná si všechny své přátele a příznivce dovoluje pozvat na derniéru divadelního představení Účel světí prostředky v podání našeho slánského souboru. Derniéra se uskuteční v sobotu 24. listopadu 2018 od 19:30 hodin v Kulturním domě ve Slané.

„Po osmnácti měsících a devatenácti reprízách nadešel čas rozloučit se s tímto úspěšným představením našeho souboru,“ uvedl vedoucí slánského souboru Radek Šmíd.

Přijďte se rozloučit spolu s divadelníky, kteří vás srdečně zvou do divadélka ve Slané, kde se odehraje vůbec poslední repríza. Vstupné bude dobrovolné a občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Lehce erotická komedie autora Jaromíra Břehového o dvou dějstvích má příběh jako by opsaný z domácí politiky, v němž pouze pandury nahradily role toaletního papíru. Matka majitelka řídí společně s dcerou malou solidní obchodní firmu, kterou kdysi zakládala s manželem. Ten ji však podvedl, dal se na cestu zločinu, a tak se s ním rozešla. Do firmy nyní zavítá neznámý, úspěšný a pohledný lobbista…

„A protože jsme se od premiéry tzv. "vyhráli" a také se nám částečně změnilo obsazení, zveme i ty, kteří už na nás ve Slané byli. Sami uvidíte, že je to úplně jiné představení,“ dodává Radek Šmíd.

Ve hře účinkují Marie Farská, Martina Kynčl Wittmayerová, Iva Lhotová a Radek Šmíd. Režisérkou tohoto úspěšného představení je Helena Šlaisová.

Představení se uskuteční v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 24. listopadu 2018 od 19:30 hodin. Vstupné bude dobrovolné a občerstvení je zajištěno v přilehlé restauraci.

Vyhledávání

Plakát

Tato fotogalerie je prázdná.