Začátkem března do Lomnice nad Popelkou

18.02.2022 17:44

Vážení a milí přátelé, tentokrát bychom se s Vámi chtěli podělit - po tolika předchozích zprávách o zrušených představeních - o jednu zprávu opravdu radostnou! Podruhé od znovuobnovení činnosti v roce 2000 se totiž zúčastníme Krajské přehlídky ochotnického divadla Jizerské oblasti Svazu českých divadelních ochotníků v Lomnici nad Popelkou. Od naší poslední účasti s představením Účel světí prostředky uběhly už čtyři roky, a tak si to letos zase pěkně užijeme. Těšíme se na diváky a spoustu kamarádů z ostatních divadelních souborů z oblasti i mimo ni. Už ve čtvrtek 3. března 2022 od sedmi hodin večer.

A aby těch přehlídek nebylo málo, na konci března nás čeká ještě jedna, tematicky nazvaná Březen - měsíc divadla. Ale o tom později napíšeme ještě víc...

Teď vás tedy ještě jednou zveme na reprízu našeho představení Tchýně na zabití, která se odehraje v Tylově divadle v Lomnici nad Popelkou, ve čtvrtek 3. března 2022 od 19:00. Těšíme se na Vás, přijďte podpořit nás i pořadatele.

Milí diváci, při návštěvě našich představení vás, v zájmu ochrany našeho i vašeho zdraví, žádáme o dodržení aktuálních hygienických nařízení. Děkujeme vám za vzájemný respekt a těšíme se na vás!

Vyhledávání