Ve Slané uctí Jířu Kousala a pomohou Rudníku (5plus2 Semilsko)

22.07.2013 15:00

SLANÁ U SEMIL - V sobotu 10. srpna se ve Slané u Semil uskuteční čtvrtý ročník volejbalového Memoriálu Jíři Kousala, který pořádají slánští ochotníci a dobrovolní hasiči. Letošní ročník memoriálu formou peněžní sbírky pomůže obětem povodní.

Z peněz, které pořadatelé vyberou na startovném, uhradí sportovci pronájem hřiště a odměny pro soutěžící a vítězné týmy. Pořídí také vzpomínkový věnec pro Jířu Kousala, který tragicky zahynul 9. listopadu 2009 a na jehož počest se celý turnaj organizuje.

Zbylé peníze, stejně jako dary od sponzorů, peníze vydělané prodejem občerstvení a získané finanční sbírkou probíhající během celého turnaje, budou darovány zástupcům obce Rudník jako dar obětem povodní v letošním roce.

"Hrát se bude podle platných volejbalových pravidel a pro tři nejlepší týmy jsou připraveny ceny. Celkový vítěz získá hlavní cenu, kterou je putovní pohár," říká Radek Šmíd, šéf divadelního souboru Tyl Slaná, který turnaj organizuje.

Tým složený ze šesti hráčů, z toho dvou žen, mohou zájemci přihlásit nejpozději do 2. srpna. Kontaktní osobou je Radek Šmíd na telefonu 773 654 743. Přihlásit se lze také pomocí formuláře na internetové stránce www.dstyl.cz.

Vyhledávání