V sobotu zveme na Pecku

05.06.2017 12:35

Už o následujícím víkendu, přesněji řečeno v sobotu 10. června 2017, se rozjedeme na poslední zájezd této sezóny s představením Účel světí prostředky. A cíl naší cesty bude skutečně netypický, protože s touto ryze současnou komedií vystoupíme v prostředí ryze historickém - na nádvoří hradu Pecka.

Hrad Pecka je jediným interiérově zpřístupněným objektem v celém regionu středního Podkrkonoší a Krkonoš. Láká nejen krásnou okolní krajinou s jedinečnými výhledy na Krkonoše, ale také zaměřením prohlídek výhradně na svou vlastní, autentickou historii. A tuto sobotu tedy navíc láká také divadelním představením v podání Divadelního souboru Tyl ze Slané. Srdečně zveme všechny přátele a příznivce nejen divadla, ale také milovníky a obdivovatele této krásné památky a výhledů z jejích hradeb.

Jedná se o poslední reprízu před divadelními prázdninami v úžasném prostředí opravené zříceniny renesančního hradu. Představení můžete spojit s návštěvou dvou prohlídkových tras. Představení se uskuteční na nádvoří hradu Pecka v sobotu 10. června 2017 od 19:30 hodin a vstupné bude 50 Kč.

Vyhledávání