Týden uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby zve na reprízu naší úspěšné komedie

16.05.2014 12:08

Týden uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby je iniciativa propojující nový projekt UNESCO Týden uměleckého vzdělávání a evropský projekt Týden amatérského umění, které již oba fungují v několika evropských i mimoevropských státech. V obou případech jde především o týden občanské angažovanosti v regionech a místech, během kterého se nejrůznější kulturní i vzdělávací instituce (divadla, muzea, koncertní sály, kulturní domy, školy, základní umělecké školy, zájmové kroužky…), neziskové organizace (občanská sdružení, obecně prospěšné společnosti…) a další občanské iniciativy mohou představit široké veřejnosti.

NIPOS, který působí v obou oblastech, se rozhodl zorganizovat v ČR v loňském roce 2013 pilotní ročník Týdne uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby, s cílem upozornit na bohatství a rozmanitost uměleckého vzdělávání i amatérské umělecké tvorby po celé České republice. Ohlas na první ročník ukázal, že na místní úrovni přinesl nový impuls pro lepší spolupráci nejen mezi vzdělávacími a kulturními institucemi.

Náš soubor si v rámci této iniciativy dovoluje všechny své přátele a příznivce pozvat na reprízu divadelní komedie Když se zhasne v podání našeho slánského souboru. Představení se uskuteční v sobotu 17. května 2014 od 19:30 hod. v Kulturním domě ve Slané. Vstupné je 50/25,- Kč a k dispozici bude také příjemné posezení a občerstvení.

V této úspěšné hře účinkují Lucie Špicarová, Marek Ministr, Jana Báčová a Radek Šmíd, který se zároveň ujal režie tohoto nejnovějšího představení našeho souboru. Nejaktuálnější informace o tomto představení, obrázky, ukázky a přehled dalších zájezdů a štací můžete najít na internetové stránce www.kdyzsezhasne.cz.

Těšíme se na vás v hledišti našeho slánského divadélka, přijďte pobejt!

Připojit se a sdílet a pozvat také své kamarády, přátele a známé můžete na našem facebooku

Vyhledávání