Speciálně hrají Přelet nad kukaččím hnízdem (Krkonošský deník)

28.12.2012 13:43

Divadelní soubor Tyl Slaná si na závěr roku pro příznivce připravil představení hry Přelet nad kukaččím hnízdem. Vstupné bude dobrovolné.

„V tomto roce jsme absolvovali s tímto představením šest zájezdů. Každého z nás na jevišti během hraní napadla spousta různých vtípků a hlášek, které se ale do vážného představení samozřejmě nehodí. Myslíme, že teď jejich chvíle nastala," vysvětlil Radek Šmíd, vedoucí slánských ochotníků důvod, proč se rozhodli uspořádat speciální silvestrovské vydání této hry.

Upozornil, že diváci by vůbec neměli čekat představení v původní verzi, ale spíše jeho parodii. A proč se ochotníci rozhodli ponechat pouze symbolické a dobrovolné vstupné? „Půjde o čistou improvizaci, nic nebudeme zkoušet předem. A tak třeba ani netušíme, jestli bude hra trvat tři hodiny nebo jen hodinu. Každopádně můžeme ujistit, že kdo přijde, tak nebude litovat a královsky se pobaví," doplnil Šmíd. Speciální silvestrovské vydání představení Přelet nad kukaččím hnízdem začíná dnes v 18 hodin v KD Slaná u Semil. „Srdečně zveme diváky do našeho divadélka. Dostanou možnost společně přivítat nový rok 2013," uzavřel Radek Šmíd.

Vyhledávání