Sedmá Divadelní tancovačka již zítra!

25.03.2011 12:05

Již zítra, v sobotu 26. března 2011, se od 20 hodin v prostorách Kulturního domu ve Slané uskuteční Sedmá Divadelní tancovačka, kterou si pro vás připravil Divadelní soubor Tyl ze Slané. Jsme moc rádi, že se můžeme pochlubit tím, co všechno se pro vás podařilo zajistit.

 

Předně je to neskutečně bohatá a adrenalinová tombola, ve které na vás krom jiných hezkých cen, jako jsou různé drobné dary, poukázky na kosmetické či masážní služby a další, čekají také dvě opravdu hodnotné a úžasné ceny. Jednou z nich je tandemový let na paraglidu se zkušeným pilotem, druhou je báječná dovolená pro dvě osoby na dvě noci v zámeckém hotelu Hrubá Skála i se snídaní a ubytováním v pokojích LUX! Věříme, že všechny ceny v tombole vám udělají opravdovou radost.

 

Dále jsme si pro vás dovolili připravit, vzhledem k tématu tancovačky, kterým je retrostyl filmu Rebelové a seriálu Vyprávěj, tradiční "plesové" pohoštění té doby, kterým je výborný domácí gulášek! Tak určitě přijďte ochutnat.

 

Celým večerem vás bude provázet hudební skupina MK Faktor, kterou tvoří duo manželů Martina a Květy Farských ze Semil, které jistě není třeba lidem ze širšího okolí představovat. Snad jen pro ty ze vzdálenějších koutů uvedeme, že Martin Farský je profesionální hudebník, dále též učitel na hudební škole a také dirigent úžasného Podkrkonošského symfonického orchestru. Během tancovačky zazní jak klasické tóny ve stylu polky a valčíku, tak také známé retro melodie z filmů Rebelové, Pelíšky a dalších.

 

Doufáme, že využijete jedné z posledních příležitostí končící plesové sezóny a naši Divadelní tancovačku navštívíte. Jménem organizátorů a celého souboru si vás dovoluji osobně pozvat. Začátek je od 20 hodin, vstupné pouhých 60,- Kč a sloužit vám bude též šatna a tradiční bar.

S pozdravem a přáním hezkého dne, Radek Šmíd, Vedoucí DS Tyl

Vyhledávání