Premiéra Tracyho tygra už tuto sobotu!

10.03.2016 10:54

Už tuto sobotu 12. března 2016 se uskuteční další premiéra našeho souboru. Tentokrát se jedná o představení ...a za Tracym tygr v režii Martina Baška. Začátek je naplánován na 19:30 hodin a těšíme se na vás v sále Kulturního domu ve Slané, který je jakousi naší "domovskou scénou". Sám Martin označuje toto představení jako poetické drama s prvky hořké komedie, takže každý diváky by si v něm měl nalézt to své.

Určitě je na co se těšit - vždyť Martinova poslední režisérská práce, divadelní představení Přelet nad kukaččím hnízdem, znamenalo dosud největší úspěch nejen na soutěžních přehlídkách (v roce 2013 jsme zvítězili na přehlídce Modrý kocour v Turnově a postoupili na celostátní přehlídku Divadelní piknik Volyně), ale také u diváků, pro které jsme sehráli 12 repríz tohoto představení.

Ve hře účinkují Lukáš Kmínek, Jana Cinková, Vlastimil Krejčí, Martina Wittmayerová, Zuzana Patočková, Jana Báčová, Stanislav Bittengl, Jana Řezníčková, Radek Šmíd, Tomáš Kužel a Aleš Roštejnský.

Věříme, že i další představení pod režisérským vedením Martina Baška se bude líbit. A protože se nás různými způsoby často ptáte na to, jestli je možné nějak si dopředu rezervovat místa na premiéru, musíme vám odpovědět, že to možné není. Ideální je přijít s dostatečným předstihem a zajistit si tak svá místa k sezení. Pokladna je otevřena zpravidla už 30 minut před začátkem představení a čekání si můžete zkrátit občertstvením v přilehlé restauraci. 

Těšíme se na shledanou v našem divadélku ve Slané už v sobotu 12. března 2016 od 19:30 hodin!

Vyhledávání

Do premiéry zbývá: