Pozvánka na sváteční setkání ochotnických divadelníků s ochotnou veřejností

05.12.2014 22:03
Milí divadelní přátelé, diváci a příznivci nejen našeho ochotnického souboru,
 
moc rád bych vás osobně pozval na naši divadelní akci, která se koná v pátek 26. prosince 2014 v Kulturním domě ve Slané od 19:30 hodin.
 
Ale tentokrát vás nezvu jako pouhé diváky premiéry našeho nového představení, kdepak! My totiž žádnou premiéru nemáme! Zvu vás totiž jako účastníky, diváky i aktéry svátečního setkání ochotnických divadelníků s ochotnou veřejností.
 
Na výše zmíněný den jsme si totiž vymysleli pořad, který uzavře oslavy 40. výročí od otevření Kulturního domu ve Slané. Ano, pořad jsme si sice vymysleli, ale z nedostatku volného času už nepřipravili... Proto bychom ho chtěli pojmout jako neformální setkání všech milovníků ochotnického divadla.
 
Program jsme velmi výstižně nazvali Divadelní Silvestr nanečisto aneb Možná i někdo přijde, což hovoří za vše. Budeme tedy rádi, když se nás sejde plné hlediště i s jevištěm dohromady a když společně zavzpomínáme na uplynulý divadelní rok. Zkrátka rozjímání, vzpomínání, povídání a muzicírovaní v příjemné společnosti.
 
Přivezte si s sebou své milé, přátele i známé, kousek té poctivé vánoční nálady a hudební nástroje všeho druhu. My pro vás připravíme příjemně vytopený sálek se stolky a židlemi v kavárenském stylu, čisté a voňavé jeviště, občerstvení všeho druhu a tři vánoční stromky!
 
Jsem přesvědčený, a možná mi dáte za pravdu, že neplánované akce bývají ty nejlepší. Tak se přijďte přesvědčit, těšíme se na vás!
 
Připojit se a sdílet a pozvat také své kamarády, přátele a známé můžete na našem facebooku
 
Jménem ochotnické bandy ze Slané,
 
Radek Šmíd
Principál

Vyhledávání

pozvánka

Tato fotogalerie je prázdná.