Pozvánka na pohádkové divadlo do Slané

06.11.2017 13:56

V sobotu 18. listopadu 2017 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni malí i velcí příznivci divadla a pohádek, na které od 15 hodin čeká pohádka Kašpárkovy čertoviny v podání DS Smajlík Pecka.

"Po loňské domácí Čertovské pohádce chceme také letos diváky a diváčky pozvat na pohádkové představení, které bude už takovou malou pozvánkou na blížící se prosincové vánoční svátky a prvním zahájením adventu," začíná svou pozvánku pořadatel Radek Šmíd, vedoucí divadla ve Slané.

Pohádka vypráví o tom, jak se Kašpárek potká s Honzou - to je hned nad slunce jasné, že z toho kouká nějaká čertovina. A když se navíc kvůli zlé hostinské ocitnou ve strašidelném mlýně, nikoho nepřekvapí, že v tom mlýně straší! A jak!

"Jak známo, pohádek není nikdy dost. A tahle je navíc plná napětí a krásných písniček. Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme – malé, velké, mladé, starší i nejstarší – tato pohádka je opravdu pro všechny," doplňuje Radek Šmíd.

S myšlenkou založit dětský divadelní kroužek ve městečku Pecka přišla paní Ivana Nosková, ale dlouho nevěděla, jak to udělat, když na Pecce není žádné kulturní zařízení. Sháněla opravdu dlouho, ale žádné vhodné prostory neobjevila. Až se nakonec dohodla s ředitelkou ZŠ paní Věrou Pavlovou a kroužek založila přímo ve škole. Nyní už děti zkouší v sále městského úřadu, kde mohou mít i kulisy a rekvizity.

Jak to dopadne s Honzou, Kašpárkem a celou bandou veselých kamarádů? To se dozvíte v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 18. listopadu 2017 od 15 hodin. Vstupné 70 a 30 Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Vyhledávání

Plakát

Tato fotogalerie je prázdná.