Pozvánka na Memoriál Jíři Kousala

27.06.2013 14:03

V sobotu 10. srpna 2013 se ve Slané uskuteční již čtvrtý ročník volejbalového Memoriálu Jíři Kousala, který také letos pořádají slánští ochotníci a dobrovolní hasiči. Letošní ročník memoriálu formou peněžní sbírky zároveň pomůže obětem povodní.

Hrát se bude podle platných volejbalových pravidel a na vlastní nebezpečí. Každý hráč si přinese vlastní vhodnou obuv a oděv. Rozhodčí budou nominováni z jednotlivých hráčů. Hrací systém určí pořadatel po uzávěrce přihlášek podle počtu přihlášených týmů. Případné protesty se vyřizují se soupeřem u baru. Pro tři nejlepší týmy jsou připraveny ceny a celkový vítěz získá hlavní cenu, kterou je putovní pohár. Občerstvení na místě zajištěno. Startovné činí 600,- Kč za tým.

Svůj tým složený ze šesti hráčů (z toho minimálně dvou žen) můžete přihlásit nejpozději do 2. srpna 2013. Kontaktní osobou je Radek Šmíd a přihlásit se můžete na telefonu 773 654 743 nebo pomocí formulářů na internetové stránce www.dstyl.cz.

Z peněz, které pořadatelé vyberou na startovném, bude uhrazen pronájem hřiště a odměny pro soutěžící a vítězné týmy. Také bude pořízen vzpomínkový věnec pro Jířu Kousala, který tragicky zahynul 9. listopadu 2009 a na jehož počest je celý turnaj organizován. Zbylé peníze, stejně jako dary od sponzorů, peníze vydělané prodejem občerstvení a získané finanční sbírkou probíhající během celého turnaje, budou darovány zástupcům obce Rudník jako dar obětem povodní v roce 2013. Všechny účastníky tak zahřeje příjemný a pěkný pocit nejen ze sportovních výkonů, ale také z toho, že přispěli na dobrou věc.

Pokud se chcete zúčastnit tohoto turnaje, ať už jako soutěžící nebo diváci, už dnes si ve svých kalendářích označte sobotu 10. srpna 2013, kdy proběhne další, již čtvrtý ročník Memoriálu Jíři Kousala.

 

On-line přihlašovací formulář najdete zde!

 

 

Podaří se už letos někomu porazit dosud neporažený tým z Chuchelny? Fotky z loňského ročníku zde

Vyhledávání

Do uzávěrky přihlášek zbývá:

 facebook

Přidej se a sdílej a pozvi také své přátele...