Pozvánka do Prahy na vánoční trhy a muzikál Vánoční koleda

06.09.2012 20:16

Divadelní soubor Tyl Slaná si s předstihem dovoluje opět pozvat všechny milovníky vánoční nálady na prosincový autobusový zájezd za kulturou. Také tentokrát bude naším cílem Praha a její vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí. Vrcholem zájezdu bude návštěva speciálního vánočního muzikálu Vánoční koleda na jevišti divadla Hybernia.

Náš soubor pokračuje v započaté činnosti pořádání zájezdů na profesionální představení do Prahy, Liberce, Mladé Boleslavi a dalších velkých a oblíbených divadel. Ani tentokrát však neopomeneme nadcházející vánoční svátky a zájezd si tak prodloužíme o několik příjemných hodin strávených v kouzelné adventní atmosféře pražských vánočních trhů.

Zájezd se uskuteční v sobotu 15. prosince 2012 a čeká na vás vskutku vánoční zážitek. V 11 hodin vyjede autobus z Lomnice nad Popelkou přes Košťálov do Semil, kde zájemcům zastaví u Komerční banky. Odtud pojede do Slané, Turnova a Prahy, kde kolem 13 hodin zastavíme u Masarykova nádraží. Chvíle po příjezdu využijeme na oběd a poté už bude následovat individuální odchod do Divadla Hybernia, kde od 15 hodin začíná představení Vánoční koleda. Po představení budete mít možnost prohlídky vánočních trhů na Staroměstském a Václavském náměstí, které budou jen 15 minut chůze od autobusu, který bude připraven pro případné uložení nakoupených věcí. Odjedzd z Prahy bude v 21 hodin a do Semil dorazíme kolem 23 hodin.

Náš Divadelní soubor Tyl Slaná nabízí limitované množství 40 vstupenek za 650,- Kč (zahrnuje vstupné a dopravu) pouze do středy 31. 10. 2012. Vstupenky zajednávejte a platbu domlouvejte na telefonním čísle 604308432 (Katka Schovánková).

A o čem výpravný příběh Vánoční koleda na motivy proslulé povídky Charlese Dickense je? Nechte se unést atmosférou a mystikou vánočního Londýna první poloviny 19. století. Stanete se svědky přeměny, vykoupení a nápravy mrzoutského nelidy a lakoty Scrooge v jedinečném podání Karla Rodena. V roli Vypravěče a Ducha Vánoc se představuje také Ivana Chýlková. Hudební osobnosti Szidi Tobias, David Koller a Marina Vyskvorkina zaručují, že povýší klasický muzikálový styl na neopakovatelný zážitek, a to za doprovodu živého orchestru. Muzikál měl premiéru o Vánocích v roce 2011 a všechna vyprodaná představení jsou důkazem toho, že se jedná o skutečně úspěšné představení, které stojí za to vidět. Za zmínku jistě stojí také to, že scénaristou a režisérem tohoto představení je Ondřej Sokol, který je známý především ze svého působení v pořadu Partička, který uvádí televizní stanice Prima Family.

 

Plakát ke stažení: koleda_plakat_A3.jpg (2,4 MB)

 

Vyhledávání

Do odjezdu na vánoční trhy a muzikál do Prahy zbývá:

Stav tohoto zájezdu:

 ZÁJEZD SE USKUTEČNÍ DLE PROGRAMU  

 

Vstupenky zajednává a platbu domlouvá:

Jednatelka DS Tyl
Bc. Kateřina Schovánková
+420 604 308 432
(Po-Pá od 9 do 17 hodin)

 

Zájezd se uskuteční v případě přihlášení 40 osob. O zrušení zájezdu bychom vás informovali na této stránce. V případě zrušení zájezdu vracíme 100% přijaté platby.

 facebook

Přidej se a sdílej a pozvi také své přátele...