Pozvánka do Prahy na vánoční trhy a muzikál Ať žijí duchové!

10.06.2016 11:14

Divadelní soubor Tyl Slaná si s předstihem dovoluje opět pozvat všechny milovníky divadla a vánoční nálady na prosincový autobusový zájezd za kulturou. Také tentokrát bude cílem Praha i vánoční trhy. A muzikál Ať žijí duchové!

„Náš soubor pokračuje v započaté činnosti pořádání zájezdů na profesionální představení do Prahy, Liberce, Mladé Boleslavi a dalších velkých a oblíbených divadel. Ani tentokrát však neopomeneme nadcházející vánoční svátky a zájezd si tak prodloužíme o několik příjemných hodin strávených v kouzelné adventní atmosféře pražských vánočních trhů,“ říká Radek Šmíd, vedoucí slánských divadelníků.

Zájezd se uskuteční v sobotu 10. prosince 2016 a na účastníky čeká vskutku vánoční zážitek. V 11 hodin vyjede autobus z Lomnice nad Popelkou přes Košťálov do Semil, kde zájemcům zastaví u Komerční banky. Odtud pojede do Slané, Turnova a Prahy, kde kolem 13 hodin zastaví přímo u Kongresového centra Praha. Chvíle po příjezdu bude možné využít na oběd a poté už bude následovat individuální odchod do sálu, kde od 14 hodin začíná představení Ať žijí duchové. Po představení autobus odjede do centra města. Tam bude možnost prohlídky vánočních trhů na Staroměstském a Václavském náměstí, které budou jen 15 minut chůze od autobusu, který bude připraven pro případné uložení nakoupených věcí. Odjezd z Prahy bude v 20 hodin a příjezd do Semil kolem 22 hodin.

„Náš divadelní soubor nabízí limitované množství 40 vstupenek za 690,- Kč pouze do středy 31. srpna 2016. Cena zahrnuje vstupné a dopravu. Vstupenky zajednávejte a platbu domlouvejte na telefonním čísle 773654743,“ informoval dále Šmíd.

Divadelní soubor Tyl Slaná nabízí nejen zájezd na muzikál a vánoční trhy, ale vlastně takový krátký výlet zpět časem, zájezd do dětských let, kdy všichni tento veselý film milovali. Dopřejte proto tento výlet nejen sobě, ale i svým nejbližším. Co nejrychleji si zamluvte své vstupenky!

Vyhledávání