Pozvání do Mandarinkového pokoje

06.10.2015 16:30

V sobotu 31. října 2015 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni příznivci divadla, na které od 19 hodin čeká představení Mandarinkový pokoj. Jedná se o hru Roberta Thomase v podání Divadelního spolku Jirásek z Olešnice u Turnova.

„Divadelníci z Olešnice u Turnova budou vyprávět příběh, jehož děj se odehrává v pařížském hotelu, kde mají pár zajímavě vyzdobených pokojů. Nás ale zajímá Mandarinkový pokoj, který je největší atrakcí, protože má svůj příběh. Je celý oranžový a vyzdobený mandarinkovými motivy. Děj se až na pár výjimek odehrává zde,“ zasvěcuje do příběhu pořadatel Radek Šmíd, vedoucí divadla ve Slané. „Představení Mandarinkový pokoj dává prostor režisérovi i hercům využít divadelní řemeslo v nejlepším slova smyslu. Herecky náročné dílko je podané s lehkostí a humorem,“ doplňuje.

A o čem tento komediální thriller, kde se mistrovsky pojí smích s napětím, vlastně je? Známý francouzský dramatik proslavený především detektivkami (Past na osamělého muže, Osm žen, Vysoká hra, Vražedné dědictví) se tentokrát představil jako autor pěti komediálních povídek. Všechny se odehrávají v jednom pokoji, malého pařížského hotelu a jak již napovídají jejich názvy (Beránek a tygřice, Velebníček a šlapka, Oškubaná husa, Směšný anglický ptáček, Mandarín a pokojská) nebude v nich rozhodně nouze o humor a velké množství komických situací.

Komediální thriller s dokonalou souhrou napětí a humoru! Toho všeho se dočkáte v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 31. října 2015 od 19 hodin. Představení není vhodné pro děti do 15 let.

Vstupné 60,- Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Vyhledávání

plakát

Tato fotogalerie je prázdná.