Pohádkové loučení s prázdninami

21.08.2014 17:33

Poslední víkend tohoto měsíce, konkrétně sobota 30. srpna, bude opět patřit slánskému Loučení s prázdninami. Akci pořádá Sbor dobrovolných hasičů Slaná s pomocí našeho Divadelního souboru Tyl.

Na děti bude také letos čekat zábavný program složený z mnoha zajímavých disciplín, mezi které patří například hody míčků na terč, malování křídou na zeď nebo dětský kriket. Na všechny soutěživé děti čeká odměna v podobě různých sladkostí. Chybět nebude ani tradiční přetahovaná dětí proti sboru dobrovolných hasičů a, také mezi dospělými velmi oblíbená, vzduchovková střelnice. Letos budou děti u každé disciplíny provázet pohádkové postavičky inspirované představením divadelního souboru, převážně poslední pohádkou Co takhle svatba, princi?, ale také předchozí pohádkou Pták Ohnivák a liška Ryška a dalšími. Děti se mohou těšit také na stánek, kde si budou moci nechat namalovat pěkný obrázek na obličej a pestrobarevně obarvit své vlásky. Pro děti i dospělé pak bude rovněž připraveno bohaté a chutné občerstvení a široká škála nápojů.

Akce se koná v areálu sportovního hřiště, které najdete pod prodejnou obkladů Studio Kandy ve Slané, kde bude možné také parkovat. Začátek je naplánován na 14 hodin a vstupné je dobrovolné. Přijďte pobejt, těší se na vás pořadatelé a kamarádi z pohádek.

Z pohádky Co takhle svatba, princi? uváděné v letech 2011-2013

Vyhledávání