Pohádková šou zahájí advent ve Slané

09.11.2015 12:46

V sobotu 21. listopadu 2015 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni malí i velcí příznivci divadla a pohádek, na které od 15 hodin čeká rozverná pohádková šou Zubatá story v podání DS Vojan Desná – Mladá haluz a Lučanského spolku divadelního.

"Po loňské podařené pohádce Ženich pro čertici chceme také letos diváky a diváčky pozvat na pohádkové představení, které bude už takovou malou pozvánkou na blížící se prosincové vánoční svátky a prvním zahájením adventu," začíná svou pozvánku pořadatel Radek Šmíd, vedoucí divadla ve Slané.

Zubatá story je rozverná pohádková šou, ve které dobro zápolí se zlem. Zlo však tentokrát není prezentováno peklem, ale zubním kazem. A hlavními postavami jsou dětské zoubky, které jsou během vyprávění příběhu, kde se také zpívá a tančí, vystavovány různým lákadlům v podobě všelijakých oblíbených dobrůtek a pochoutek. Úsměvnou pohádku pro všechny věkové kategorie režíruje Vlaďka Koďousková a v jedné z rolí účinkuje také Aleš Roštejnský, dlouholetý člen našeho slánského Divadelního souboru Tyl.

"Jak známo, pohádek není nikdy dost. Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme – malé, velké, mladé, starší i nejstarší – tato pohádka je opravdu pro všechny," doplňuje Radek Šmíd.

Jak to dopadne, když se o zoubky nepečuje tak, jak by se mělo? A vyhrají nakonec zoubky nad zlým kazem? To se dozvíte v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 21. listopadu 2015 od 15 hodin.

Vstupné 60/30,- Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Vyhledávání

plakát

Tato fotogalerie je prázdná.