Pohádka Kašpárkovy čertoviny opět potěší návštěvníky našeho divadla

15.11.2017 09:31

V sobotu 18. listopadu 2017 zveme do Kulturního domu ve Slané všechny malé i velké příznivce divadla a pohádek, na které od 15 hodin čeká pohádka Kašpárkovy čertoviny v podání DS Smajlík Pecka.

Po loňské domácí Čertovské pohádce chceme také letos diváky a diváčky pozvat na pohádkové představení, které bude už takovou malou pozvánkou na blížící se prosincové vánoční svátky a prvním zahájením blížícího se adventu.

Pohádka vypráví o tom, jak se Kašpárek potká s Honzou - to je hned nad slunce jasné, že z toho kouká nějaká čertovina. A když se navíc kvůli zlé hostinské ocitnou ve strašidelném mlýně, nikoho nepřekvapí, že v tom mlýně straší! A jak!

Jak známo, pohádek není nikdy dost. A tahle je navíc plná napětí a krásných písniček. Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme – malé, velké, mladé, starší i nejstarší – tato pohádka je opravdu pro všechny.

Jak to dopadne s Honzou, Kašpárkem a celou bandou veselých kamarádů? To se dozvíte v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 18. listopadu 2017 od 15 hodin. Vstupné 70 a 30 Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Kašpárkovy čertoviny (foto DS Smajlík Pecka)

Vyhledávání