Podzim plný divadla

20.09.2011 08:01

Divadelní prázdniny jsou za námi a členové našeho souboru se znovu s elánem pustili do práce. O rekonstrukci divadelního zázemí už jste asi četli, takže se jí tentokrát věnovat nebudeme, ale připomeneme jiné úkoly, kterých se bylo třeba po letní přestávce opět zhostit.

Tým kolem Martina Baška se tedy opět vrátil ke zkoušení divadelního představení Přelet nad kukaččím hnízdem, jehož premiéra je plánována na listopad. Doufáme, že se vy i my dočkáme a premiéra se již opravdu uskuteční.

Další parta pod vedením Katky Schovánkové se vrhla na zkoušení pohádkového písničkového představení Co takhle svatba, princi?. V této partě se objevuje spousta nových tváří, které do celého souboru přinášejí spoustu nového nadšení. Není tedy žádný důvod pochybovat o tom, že se pohádková premiéra plánovaná na 26. prosince uskuteční. V případě obou divadelních představní se určitě máte na co těšit a my bychom si přáli, abyste do našeho slánského divadélka přišli a spolu s vámi také zástupy vašich přátel a známých. Avšak nejen divadlem je živa kulturní část duše člověčí.

A proto jsme se po několika letech opět rozhodli pokusit se obnovit téměř zapomenutou slánskou tradici a znovu uspořádat takzvaný bramborákový večer. Jen jsme jej, slovy klasika z filmu Slunce, seno, erotika, v našich podmínkách nepatrně upravili... Z bramborákového večera se tak stal večer BramboRockový a bude pojat víc jako klasická rocková zábava hudební skupiny Suffering Souls. O své oblíbené bramboráky ale v žádném případě nepřijdete!

Čeká nás tedy hodně práce a my věříme, že ji vy, naši věrní diváci a hosté našich akcí, oceníte a přijdete se na nás podívat a tím nás podpořit a dát naší práci smysl. Děláme to jen pro vás, máme vás rádi.

Vyhledávání

připravujeme k uvedení

V této rubrice nejsou žádné články.