Pepe z Kopce se ve Slané líbil (Naše Pojizeří)

20.11.2012 08:08

Sobotní představení divadelního souboru Podio ze Semil nazvané Pepe z Kopce si také ve Slané našlo své příznivce. Do příjemně vyhřátého a útulného sálu slánského kulturního domu sice přilákalo jen necelou padesátku diváků, ti se však výborně bavili.

Ještě před začátkem představení bylo možné se občerstvit v přilehlé restauraci a úderem sedmé hodiny, po třech zazvoněních, se mohlo začít hrát. Představení mělo svižný průběh, který opravdu nenudil a na mnoha místech v divácích vyvolával doslova záchvaty smíchu. Ke spokojenosti pomohla také nápaditá scéna a hudba, která byla příjemná a všem tak nějak důvěrně známá.

Diváci odcházeli spokojení a to bylo přáním a cílem nejen účinkujících, ale také pořadatelů. „Po představení jsme ještě krátkou chvilku všichni společně poseděli v divadelním zákulisí a zástupci souboru Podio ocenili zdejší milé publikum a jejich vřelé přijetí. Doufáme, že v budoucnu u nás tuhle partu bezva lidí znovu přivítáme," dodal Radek Šmíd, vedoucí souboru DS Tyl ze Slané, který byl pořadatelem tohoto představení.

odkaz na originální článek

Vyhledávání