Konec letošní sezóny se blíží

26.05.2010 13:40

Vážení a milí diváci a příznivci našeho Divadelního souboru Tyl Slaná, máme pro vás dvě zprávy. A jak to tak bývá, jedna bude dobrá, druhá zase špatná. A radši začneme tou horší zprávou, kterou je to, že se pomalu blíží konec jedenácté divadelní sezóny 2009/2010. Byla to úspěšná sezóna, která se do historie našeho souboru zapíše tím, že jsme kromě osmi odehraných repríz divadelního představení Amant, od autora Pavla Němce, pro své příznivce připravili také estrádní program Sjezd dobráků 2009, který se uskutečnil k oslavě výročí obnovení činnosti našeho souboru v roce 1999. A důležité bylo i to, že se nám podařilo vrátit se na jeviště josefodolského divadla, kde se odehrává významná divadelní přehlídka.

Ale jak jsme slíbili na začátku, máme pro vás také jednu dobrou zprávu. Ještě než se za letošní divadelní sezónou definitivně zatáhne a opona, můžete se na nás přijít podívat do Slané, kde se budeme podílet na zábavném programu Rodáci baví rodáky, který bude uveden při příležitosti pořádání Sjezdu rodáků a přátel obce Slaná, který se ve Slané uskuteční 11. a 12. června.

Srdečně vás zveme a moc se na vás těšíme. Začátek programu je 12. 6. 2010 od 14:30 hod v Kulturním domě Slaná. Vstupné je dobrovolné. 

 

Vyhledávání