Komedie Rozmarný duch ve Slané

12.09.2017 08:08

V sobotu 30. září 2017 zveme do Kulturního domu ve Slané všechny příznivce divadla, na které od půl osmé večer čeká představení Rozmarný duch. Jedná se o strašidelnou komedii Noela Cowarda v podání Lučanského divadelního spolku.

Lučanský spolek divadelní si pod vedením režisérky Jany Kouřilové připravil líbeznou anglickou duchařskou komedii o tom, že není radno zahrávat si s okultními vědami, zvlášť když hlavní médium je poněkud potrhlé povahy. Pak se totiž lehce může stát, že seriózní muž zažije rodinné propletence, s nimiž si neví rady. Příběh této komedie obletěl úspěšně doslova celý svět a potěšil milióny diváků.

Věříme, že také do slánského kulturního domu přijde divadelníky z Lučan podpořit co nejvíce diváků. Odměnou jim bude divadelní komedie, při které se nejen dobře pobaví, ale při které občas i příjemně zamrazí v zádech. Zápletkou hry je v zásadě nepovedená spiritistická seance. Že není radno si s podobnými věcmi začínat, by mohl vyprávět hlavní hrdina Charles Condomin. Jako seriózní muž se dostává do situací, s nimiž si neví rady a balancuje mezi živými a mrtvými. Pomůže mu výstřední madam Arcati znovu navrátit jeho dřívější klid, nebo do jeho života zanese ještě více chaosu? Na tyto a mnohé jiné otázky dostanete odpověď, když se přijdete na Rozmarného ducha podívat.

Jak známo, dobrých komedií není nikdy dost a těch duchařských je ještě míň. Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme - malé, velké, mladé, starší i nejstarší - tato komedie je opravdu pro všechny.

Napětí i duchové, ale hlavně skvělá komedie! Toho všeho se dočkáte v Kulturním domě ve Slané u Semil už 30. září 2017 od 19:30 hodin. Vstupné 70 a 30 Kč, občerstvení bude zajištěno v přilehlé restauraci.

Rozmarný duch (foto L.S.D.)

Vyhledávání