Komedie Když se zhasne míří do Kruhu u Jilemnice

11.01.2014 10:42

Divadelní soubor Tyl Slaná srdečně zve všechny příznivce dobrého divadla do budovy kina v obci Kruh u Jilemnice, kde se už příští sobotu 18. ledna 2014 od 18 hodin připravuje představení zbrusu nové divadelní komedie Když se zhasne. Jedná se o první reprízu od velmi úspěšného premiérového uvedení tohoto představení o Vánocích 2013 ve Slané.

Soubor se do obce Kruh vrací skoro přesně po roce, kdy tam před rekordním počtem diváků uvedl předchozí divadelní pohádku. Ondřej Šír z obecního kina tehdy vysokou návštěvnost ocenil: "108 lidí myslím představuje dosavadní rekord v návštěvnosti divadel v Kruhu, cca od roku 2006, kdy jsme v Kruhu tuto pravidelnou tradici zvaní okolních souborů obnovili."

"Je nám ctí a potěšením, že jsme také letos byli osloveni. Věříme, že ani tentokrát diváky nezklameme. O komedii Když se zhasne, kterou do Kruhu přivezeme, se v současnosti veřejně mluví jako o jedné z těch nejlepších, jaké jsou v současné české komediální dramatice k vidění," pozval Radek Šmíd, vedoucí slánských ochotníků.

Představení divadelní komedie Když se zhasne se odehraje v budově obecního kina v Kruhu u Jilemnice v sobotu 18. ledna 2014 od 18 hodin. Přijďte pobejt!

Připojit se a sdílet a pozvat také své kamarády, přátele a známé můžete na facebooku

Vyhledávání