Jedeme hrát do Josefova Dolu

04.05.2010 18:05

Vážení a milí přátelé našeho souboru, již o následujícím víkendu, od 7. do 9. května 2010, se uskuteční další ročník přehlídky divadelních souborů v Josefově Dole.

Náš Divadelní soubor Tyl Slaná se této tradiční akce účastní už od roku 2005, kdy jsme se poprvé představili na tamním jevišti. Tenkrát to bylo s divadelním představením Podivná paní Savageová a představitelce titulní role, paní Lídě Hajdinové, porota udělila Čestné uznání za herecký výkon. O rok později jsme vystupovali s bláznivou komedií Agentura Drahoušek a i tentokrát odborná porota Čestným uznáním za herecký výkon ocenila Martina Baška a Cenu za herecký výkon si odnesla Laďka Bažantová. Zatím naposledy jsme v Josefově Dole účinkovali v roce 2008 s představením Postel pro anděla.

Další účinkování na této přehlídce náš čeká letos, kdy se uskuteční jubilejní již 20. ročník Krajské postupové přehlídky venkovských divadelních souborů Josefodolské divadelní jaro 2010, jak se přehlídka správně a celým jménem nazývá. Doufáme, že si díky divadelnímu představení Amant od Pavla Němce opět odvezeme nejen nějaké to Čestné uznání nebo Cenu za herecký výkon, ale hlavně spoustu pěkných zážitků a mnoho inspirace pro další činnost našeho souboru. Pokud nás chcete přijet podpořit, naše představení začíná v sobotu v 16 hodin. Kompletní program celé přehlídky najdete zde.

 


Zvětšit mapu

Vyhledávání

Aukro.cz