I. Divadelní ples (Slánský list)

01.02.2013 17:43

Již se stalo tradicí, že Divadelní soubor Tyl Slaná pořádal každoročně Divadelní tancovačku, která byla pokaždé zaměřena na jiné téma. V roce 2012 se uskutečnila již osmá divadelní tancovačka a vzhledem k tomu, že v posledních 2-3 letech se ve Slané konaly de facto pouze maškarní plesy (spolu s námi pořádal klasický maškarní ples Český svaz žen), rozhodli jsme se, že by to chtělo změnu a že to riskneme a uspořádáme ples ve smyslu klasických plesů, které se konaly za starých dobrých časů. Nejprve jsme si hráli s tím, že uděláme devátou Divadelní tancovačku ve stylu plesu, ale nakonec jsme se rozhodli pro změnu se vším všudy.

Ve známost se tedy všem dává, že Divadelní soubor Tyl Slaná si Vás dovoluje pozvat na I. Divadelní ples, který se uskuteční v sobotu 16. března 2013 od 20 hodin v KD Slaná. K tanci a poslechu Vám zahraje plesová hudební skupina Futrál, kterou tvoří 8 zkušených mladých muzikantů z okolí Semil. V nástrojovém obsazení mají mimo standardní nástroje, jako jsou basa, kytara, klávesy a bicí, i trubku, trombon, housle, či akordeon. Více informací si můžete najít na jejich webových stránkách www.futral.cz. Těšit se můžete i na doprovodný program v podobě profesionálních ukázek standardních tanců. Zatančí Vám Andrea Víznerová se svým tanečním partnerem, který byl finalistou MČR ve standardních tancích. Můžete se těšit na ukázky tanců waltz, tango, valčík, slowfoxtrot a quickstep. Standardní tance vystřídá moderna - dočkáte se také ukázky moderního tanečního stylu HIP HOP. Bohatá tombola je samozřejmostí! A co je nejdůležitější, na I. Divadelní ples budete vpuštěni pouze ve SPOLEČENSKÉM OBLEČENÍ! Chybět nebude ani tradiční sousedský předprodej. Věříme, že se v březnu sejdeme se vší parádou a v co nejvyšším možném počtu.

Za organizátory Katka Schovánková

Divadelní soubor Tyl Slaná si tímto dovoluje oslovit případné sponzory, kteří by chtěli podpořit přípravu našeho plesu a věnovali tak buď věcnou cenu do tomboly, nebo finanční hotovost, která na nákup cen do tomboly poslouží. Seznam sponzorů bude umístěn na všech stolech v KD Slaná během plesu. Kontaktovat nás můžete na tel. čísle 604308432. Za Vaše případné sponzorské dary předem děkujeme.

Vyhledávání