Derniéra představení Malý princ

02.11.2018 14:07

Měsíc listopad bude pro náš soubor jakýmsi měsícem loučení. Během několika týdnů se totiž uskuteční derniéry obou našich aktuálních představení, kterými jsou lehce erotická komedie Účel světí prostředky a představení Malý princ.

A právě s druhým jmenovaným se rozloučíme už příští sobotu v Jilemnici, kde naše představení začne přesně v 17 hodin. A o hodinu později bude po všem... Konec dobrodružství, se kterým celý tvůrčí tým strávil od první zkoušky až do poslední reprízy dohromady rok a půl života, navštívil 9 zájezdových štací, najezdil bezmála 400 kilometrů a potěšil stovky diváků. Ale také o tom je práce divadelního souboru. A navíc - na každém konci je hezké, že něco nového začíná. A také my už brzy představíme název nové hry, které se budeme v následujících měsících plně věnovat.

Poslední repríza představení Malý princ se uskuteční v sobotu 10. listopadu 2018 a naše cesta tentokrát povede do Společenského domu Jilm v Jilemnici. Začátek je naplánován na 17 hodin. Vystoupení je určeno nejen divákům z Jilemnice, ale také divákům, kteří už představení viděli, líbilo se jim, chtěli by ho vidět znovu a přivést s sebou i své přátele. Na vás na všechny se těšíme a doufáme, že se na naší derniéře sejdeme v hojném počtu! Vstupné je 70 Kč a předprodej probíhá v infocentru.

vzadu zleva: Lukáš Kmínek, Aleš Roštejnský, Stanislav Bittengl, Martina Kynčl Wittmayerová, Martina Plichtová, Anna Mifková, Pavel Vondrovský, Kateřina Dostálová, Jana Špačková, vpředu zleva: Vítek Kužel, Daniel Schovánek

Vyhledávání