Advent odstartuje pohádková šou

09.11.2015 13:32

V sobotu 21. listopadu 2015 jsou do Kulturního domu ve Slané zváni všichni malí i velcí příznivci divadla a pohádek, na které od 15 hodin čeká rozverná pohádková šou Zubatá story v podání DS Vojan Desná – Mladá haluz a Lučanského spolku divadelního.

Po loňské podařené pohádce Ženich pro čertici chceme také letos diváky a diváčky pozvat na pohádkové představení, které bude už takovou malou pozvánkou na blížící se prosincové vánoční svátky a prvním zahájením adventu.

Zubatá story je rozverná pohádková šou, ve které dobro zápolí se zlem. Zlo však tentokrát není prezentováno peklem, ale zubním kazem. A hlavními postavami jsou dětské zoubky, které jsou během vyprávění příběhu, kde se také zpívá a tančí, vystavovány různým lákadlům v podobě všelijakých oblíbených dobrůtek a pochoutek.

Úsměvnou pohádku pro všechny věkové kategorie režíruje Vlaďka Koďousková a v jedné z rolí účinkuje také Aleš Roštejnský, dlouholetý člen našeho slánského Divadelního souboru Tyl.

Jak známo, pohádek není nikdy dost. Tak se přijďte pobavit, rádi vás přivítáme – malé, velké, mladé, starší i nejstarší – tato pohádka je opravdu pro všechny.

Jak to dopadne, když se o zoubky nepečuje tak, jak by se mělo? A vyhrají nakonec zoubky nad zlým kazem? To se dozvíte v Kulturním domě ve Slané u Semil v sobotu 21. listopadu 2015 od 15 hodin.

Vstupné 60/30,- Kč, občerstvení zajištěno v přilehlé restauraci.

Připojit se a sdílet a pozvat také své kamarády, přátele a známé můžete na našem facebooku

Vyhledávání

obrázky z představení

Tato fotogalerie je prázdná.